🇳🇱 NL

Fantastic Webdesign
De Meest Gestelde Vragen

Wil je meer over onze webbouwbedrijf weten? Hieronder zijn paar van de meest gestelde vragen.
We zijn natuurlijk ook direct beschikbaar via de livechat voor je eigen vragen.

Vragen & Antwoorden

Waarom geeft Fantastic Webdesign een gratis adviesgesprek aan iedereen?

Fantastic Webdesign is een bedrijf die meer waarde aan de ondernemer hecht dan aan de omzet. Wij hebben zo veel vertrouwen in onze diensten dat wij van harte geloven dat wanneer je ziet wat wij voor jou kunnen doen, je gaat direct met ons samenwerken. Is dat niet zo? Zeker geen probleem!

Hoe kunnen de projecten van Fantastic Webdesign binnen 3 dagen klaar zijn?

Fantastic Webdesign bouwt je website slimmer in plaats van door harde werk. Omdat wij gebruik maken van onze 250+ ultra professionele ontwerpen, onze eigen SEO plugin en jarenlang ervaring hebben, is je website uiterlijk binnen maximaal 3 dagen klaar. Dus eigenlijk zelfs minder dan 3 dagen.

Hoe lang duurt het totdat een website gemaakt door Fantastic Webdesign op Google te vinden is?

Nadat Fantastic Webdesign jouw website en de SEO volledig heeft afgerond, voegen wij je website toe aan Google. De website is dan binnen 3 dagen op Google te vinden, maar in sommige zeldzame gevallen kan het tot 2 weken duren.

Wat als ik een online gratis adviesgesprek met Fantastic Webdesign heb gepland, maar door omstandigheden kan ik komen?

Omdat het een gratis adviesgesprek is die je onderneming enorm kan veranderen, wij hechten veel waarde hieraan en we nemen dit heel serieus. Omdat de tijd door jou wordt gekozen, biedt Fantastic Webdesign helaas geen mogelijkheid om alweer nog een in te plannen.

Krijg ik een garantie als ik samen met Fantastic Webdesign samen ga werken?

Absoluut! Je krijgt niet alleen een garantie, maar je gaat ook direct zien hoe het ontwerpproces van je website verloopt. 

Wat zijn de tarieven van Fantastic Webdesign?

Onze betaalbare tarieven komen uit onze catalogus en zijn gepersonaliseerd voor elk project. Wil je een gepersonaliseerde offerte krijgen? Plan dan gerust een gratis adviesgesprek! 

Is Fantastic Webdesign tot middernacht beschikbaar?

Fantastic Webdesign is voor klanten en potentiële klanten 7 dagen per week tot middernacht beschikbaar. Heb je vragen over je website of wil je een gratis adviesgesprek plannen? We staan voor je klaar bij de livechat.

Hoe kunnen de projecten van Fantastic Webdesign zo premium en toch tegelijkertijd betaalbaar zijn?

Fantastic Webdesign houdt van ondernemers, en wij begrijpen goed hoe belangrijk een website is voor jouw bedrijf. Omdat wij met systemen werken, dus niet ouderwets alles van zero doen, kunnen wij ons werk betaalbaar houden, terwijl het resultaat fantastisch wordt.

Als ik samenwerk met Fantastic Webdesign aan mijn website, schrijven jullie ook de tekst?

Fantastic Webdesign is super flexibel! Wij hebben zeker ook pakketten waar we de tekst voor jouw website gaan schrijven. Omdat het door een expert wordt gedaan, bespaart je dat tijd en verhoog je de kans dat mensen met je samen gaan werken.

Wat voor marketingadvies geeft Fantastic Webdesign?

Fantastic Webdesign focust erop dat elke bezoeker op je website een actie onderneemt. De actie hangt af van het type bedrijf dat je hebt. Daarvoor delen we graag met je onze gepersonaliseerde strategieën tijdens een sessie.

Heb je jouw eigen vragen? 💪

We staan 7 dagen per week, 14 uren per dag voor je klaar aan de livechat.