🇳🇱 NL

Fantastic Webdesign
1-Minuut-Ondernemersblog

Kort en krachtige ondernemerstips die binnen 1 minuut afgelezen zijn.
We weten dat jouw tijd kostbaar is. 😊

Haal het beste uit je bedrijf.

Hieronder vind je paar van de meest belangrijke levenslessen, tips en strategieën ik heb geleerd in mijn 5 jaar tijd als een jonge ondernemer. Deze lessen hebben mijn bedrijf, mentaliteit en hele leven enorm ten goede veranderd. Ik hoop dat hetzelfde voor jou gaat gebeuren. 💪

Apple is 2 triljoen waard.
Weet je wat hun grootste geheim is?

Een vriendelijke manier met een groot potentieel om problemen op te lossen.

Ontdek waarom een website zo belangrijk is voor je onderneming.

Maak je los van het binnenhalen van klanten en concentreer je op het helpen.

Ben je heel goed in wat je doet? Dan ben je een expert. Denk jij zo over jezelf?

Waarom is een Instagram account zo belangrijk voor je onderneming?

Als je niks zou doen, dan zou je ze toch niet krijgen? Goed bezig! 💪

Wist je dat alle soorten ondernemingen een probleem oplossen?

Laat ze weten dat ze een goede beslissing hebben genomen.

Meer artikeltjes komen nog binnenkort.
Wil je meer ondernemerstips?

Volg ons dan op Instagram: @fantasticwebdesign

Apple weet wat hun branche is.

Op 2 augustus 2018 was Apple een triljoen USD waard. Twee jaren later, waren ze twee triljoen waard. Met alleen een triljoen koop je ongeveer 2.6 miljoenen huizen in Nederland.

Je denkt misschien dat zij bezig zijn met de verkoop van telefoons of laptops, en dat klopt tot een punt. Toch is de waarheid dat zij bezig zijn met het geven van een onvergetelijke ervaring aan hun klanten.

Dit is het doel, en hun middelen zijn de telefoons, laptops en andere producten wat zij verkopen. Ze zijn zo professioneel dat meeste van hun klanten weigeren om zelfs het doos weg te gooien, maar hoe zijn ze hierheen gekomen?

Apple weet wat hun klanten willen. Eenvoudigheid, een luxueus gevoel, stabiliteit en duurzaamheid. Hun roem ging zo ver dat er nu mensen zijn die gratis hun producten adverteren, puur omdat ze met het merk willen identificeren.

Wat kunnen wij hiervan leren? Om je bedrijf te laten bloeien, moet je even de tijd nemen om na te denken hoe je aan jouw klanten een onvergetelijke ervaring kunt geven. Misschien je service? Een krachtige garantie? Bonussen?

Bij Fantastic Webdesign bijvoorbeeld geven we iedereen die in een website investeert ook half jaar toegang tot onze maandelijkse live marketing lessen op Zoom. We geven een gratis adviesgesprek aan iedereen om onze huisstijl te ervaren en we antwoorden de mails en berichten super snel.

Laat je bedrijf inspireren van Apple. Je klanten zullen niet alleen dankbaar zijn dat ze jou hebben gevonden, maar ook over jou aan anderen vertellen.
}
Je kan het! 
Florin

Omgaan Met Moeilijke Mensen

Als je een successvole ondernemer wil zijn, ga je zeker te maken krijgen met moeilijke mensen en/of klanten. Zo is het leven.

Maar soms maakt onze houding en wat uit ons mond komt het verschil tussen een rechtszaak en een gratis promotie.

Uit het boek “Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt” heb ik 3 super belangrijke lessen geleerd, namelijk: Zoveel als je kan,  ga nooit iemand veroordelen, bekritiseren of klagen.

Het zit in de natuur van de mens om deze 3 dingen te doen, maar het kost tijd en discipline om jezelf te trainen om een positief persoon te zijn.

Soms ontkom je niet aan een conflict, maar soms met de juiste discipline, wel. Wanneer we met moeilijke mensen te maken krijgen, wordt de kans tot een conflict groot verminderd als je bij deze 3 regels leeft. Wie weet? Hij of zij is misschien boos en geïrriteerd omdat er iets in de familie is gebeurd, of vecht met een gezondheidsprobleem waar weinig mensen van weten, of gewoon niet op tijd naar bed is gegaan en is super moe.

Soms is een vriendelijk woord genoeg om iemands stemming te veranderen.

Deze mindset garandeert niet dat je nooit problemen zult krijgen, maar het gaat de kans groot verminderen. Dit geldt voor mensen en klanten tegelijk.

Onthou: Iedereen kan negatief zijn, maar professionelen hebben zichzelf getraind om positief te blijven.

}
Je kan het!
Florin

Een Website,
Je Digitale Vingerafdruk

Je bent gestart met een onderneming of je bent van plan om te starten. Waarom is een website eigenlijk zo belangrijk? Hier lees je 5 belangrijke redenen:

1: Een website geeft je bedrijf een professionele uitstraling:
Soms zijn bedrijven afhankelijk van een website, maar wat voor onderneming je ook hebt, als een potentiële klant je bedrijf ook online vindt, wordt zijn vertrouwen in je bedrijf sterker. Je wordt dan ook meer serieus genomen.

2: Een professionele website vertelt mensen onbewust dat je weet wat je doet.
Wij als mensen nemen veel beslissingen onbewust. Op het moment dat iemand op je website komt en die ziet er goed en mooi uit, dan gaat hij het gevoel krijgen dat je heel goed bent in wat je doet.

In realiteit is het ook zo. Je zou eigenlijk ook niet met een website bemoeien als je geen vertrouwen in je product/dienst zou hebben.

3: Een website haalt meer klanten op.
Alle mensen kunnen direct en sneller in contact met je onderneming komen.

4: Een website zorgt voor een stimulus van motivatie.
Omdat het bestaat, wordt je elke dag herinnerd waarom je gestart bent en waarom je door moet gaan.

5: Je kan je producten/diensten digitaal verkopen.
Dit geldt voor producten, maar ook diensten/gesprekken die op je website worden geboekt en dan via een videogesprek afgeleverd.
}
Heb je nog geen digitale visitekaartje? Chat met ons, we willen je super graag helpen! 
Florin

Hulp Eerst, Omzet Later

Wat ik hier ga zeggen is contra-intuïtief, maar het is bewezen fantastisch te werken! Hier is het: Hoe meer je afstand neemt van de omzet en focuseert op het helpen, hoe meer omzet je zult maken.

Dat komt omdat de wortel van ondernemen is het oplossen van problemen. Hoe meer je op het oplossing van een probleem focusseert, en op het helpen van meer mensen, ga je automatisch meer omzet maken.

Ook is het zo dat wanneer je veel passie hebt voor wat je doet, word je beter en beter. 

Kortom: In plaats van het focussen op hoe je meer klanten binnen gaat halen, focusseer op hoe jouw product/dienst het leven van jouw klanten beter gaat veranderen.
}
Je kan het!
Florin

Zie jezelf als een expert.

Ken jij het gezegde: Wat mensen over zichzelf denken, zo zijn ze? Dat is 100% waar! En voor het ondernemen gelden dezelfde regels.

Op het moment dat je jezelf als een expert in je veld ziet, ga je ook zo gedragen. Ben jij nog geen expert? Zie jezelf dan als iemand die een expert aan het worden is en laat je acties met je geloof samenwerken.

Bij Fantastic Webdesign probeer ik met heel mijn hart alles exceptioneel te doen. Het werk voor mijn klanten, deze blogs, de website, onze Instagram-pagina en alles wat ik aanraak. 

Waarom? Omdat ik geloof dat ik een expert ben in mijn veld. En ik gedrag me zoals wat ik over mezelf geloof.

Denk jij over jezelf als een expert? Of iemand die een expert aan het worden is? Durf het en zie hoe je leven en onderneming gaat veranderen.
}
Je kan het!
Florin  

Sociale Media Betekent Meer Betrouwbaarheid

Heeft jouw onderneming een socialemedia-account? Zo niet, dan verlies je potentiële klanten die jij met jouw onderneming kunt bereiken.

Je zou denken: Maar Florin, ik ben een kapper, of een advocaat, of wij verbouwen huizen. Wat voor berichten zou op Instagram kunnen plaatsen?

Alles over wat je aan het doen bent. Als kapper kan je bijvoorbeeld een foto’s plaatsen met fantastische kapsels van je klanten. Als advocaat kan je berichten plaatsen over interessante wetten of iets gerelateerd. Renoveer je huizen? Laat een voor en achter foto zien. De mensen zullen dan weten dat je aanwezig bent.

Wil je een mooi voorbeeld zien van een deze strategie in actie? Je ziet het op onze Instagram @fantasticwebdesign. 
}
Je kan het!
Florin

Moeilijkheden Zijn Een Goed Teken

Je bent van plan om een onderneming te starten maar je voelt zich een beetje onzeker, of je vrienden lachen je uit? Of misschien ben je al begonnen maar je worstelt met het binnenhalen van klanten? We zijn alemaal daar geweest!

Maar wat als ik je vertel dat deze problemen eigenlijk goed voor je zijn? Als je niks zou doen, dan zou je ze toch niet hebben? Alles wat we meemaken werken of voor ons, of in ons.

Op het moment dat je besluit iets buiten je comfort zone te doen, het is natuurlijk normaal om onzeker te voelen, of moeilijkheden tegen te komen. Het maakt deel uit jouw succesverhaal. We leren en groeien.

Zelfs als je een onderneming bent gestart die failliet is geworden, werkte die gebeurtenis ten goede. Nu weet je dat zo’n veld niet voor jou is, en je kan doorgaan en verder zoeken naar wat wel voor jou is.

Durf om naar de positieve kant van het verhaal te kijken en ga door. Je verliest pas als je opgeeft.
}
Je kan het!
Florin

Ondernemen Is Problemen Oplossen

Wist je dat alle soorten ondernemingen eigenlijk bezig zijn om de problemen van de maatschappij op te lossen? Zonder een bakker is er geen brood. Zonder de kapper is er geen mooi kapsel. Zonder een kledingwinkel moet je zelf de materialen halen en zelf aan het werk voor je T-shirt. Gelukkig is dat niet nodig.

Dat komt omdat er ondernemers zijn die een specifiek probleem op gaan lossen. 

Kan je een oplossing vinden die erg nodig is en weinig mensen hiermee bezig zijn? Dan ben je op het punt om groot omzet te maken.

Werk je gewoon mee met andere bedrijven in het oplossen van een probleem (ook als competitie genoemd)? Dan hangt de hoogte van je omzet af van hoe uniek je bedrijfsvorm is.
}
Success!
Florin

Geweldig Zijn Voor Je Klanten

Wanneer je van plan bent om alle mensen die in contact met je onderneming komen een onvergetelijke ervaring te geven, dan ben je zeker op het punt om een van de beste bedrijven te hebben.

Hoezo? Omdat juist de mensen die je helpt en overweldigt met je fantastische producten/diensten, zij zullen je bedrijf aan anderen aanbevelen.

Mensen willen iets goeds doen voor elkaar, en als ze 2 mensen tegelijkertijd kunnen helpen ten kosten van niks, dan gaan ze dat zeker doen. 

Jij krijgt een extra klant en die klant krijgt ook te maken met hoe ongelooflijk goed je bedrijf is. 

Met deze gedachten leiden wij ook Fantastic Webdesign.
}
Je kan het!
Florin